Prova att köra riktig Speedway

Uppfyll din barndomsdröm och prova att köra riktig Speedway. Speedway är en fartfylld sport på två hjul för spänningssökaren som inte är rädd för att ta sig an en utmaning. Du har nu chansen att provköra en riktig Speedwaycykel under trygg handledning. Unna dig själv denna härliga upplevelse, eller ge den i present till ditt barn, kompis eller partner.

Pris: 650 kr / person

Ålder: Från 18 år

Tillgänglighet: April-September

Varaktighet: Cirka 2–3 timmar

Orter: Malmö

Viktig information: Inga tidigare förkunskaper krävs och nykterhet är ett krav. En licensavgift på 150 kronor tillkommer som köpes på plats.

Prova att köra riktig Speedway

Upplev att köra en riktig speedwaycykel

I den här upplevelsen får du bemästra banan, cykeln och farten och känna hur det känns att styra en riktig speedwaycykel. Det börjar med en kort teoretisk genomgång med säkerhet, teknik och utrustning av utbildade instruktörer. När du sedan har full utrustning på dig, som arrangören tillhandahåller är det dags att ge sig ut på banan. Så det är bara att hoppa upp på speedwaycykeln och testa dina kunskaper och sladda i kurvorna.

Mer om sporten Speedway

I Europa står Speedway för motorsporten där man tävlar med speciella motorcyklar på en rundbana. Matchen är mellan två lag med sju förare var, där hemmalaget kör i röd och blå huva och bortalaget i vit och gul. 1936 var det första Världsmästerskapet i speedway som hölls på Wembley i London och vann gjorde australiensaren Lionel Van Praag.

Men vi har även nått stora framgångar i denna sport i Sverige, med Tony Rickardsson som blivit världsmästare sex gånger och Ove Fundin fem gånger.

Det här blir en upplevelse du sent glömmer. Fylld av adrenalin, fart och spänning. Om du är en motorsportsfantast är det här något för dig. Eller kanske har du någon i din närhet, som skulle uppskatta detta i present!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 650 kr

Vad vill du göra?

Datum