Presentkort på lyxigt hotell – PM & Vänner gastrohotell

Välkommen till ett hotell som bjuder en upplevelse utöver det vanliga. På PM & Vänner Hotel får ni njuta av service, mat och avkoppling på hög nivå.

Weekend PM & vänner

Missa inte dessa fantastiska höjdpunkter!

1: Övernattning i Junior Suite

2: 3-rättersmiddag i Bistron

3: Varsitt glas champagne

4: Tillgång till bastu och pool – på taket

5: Välsmakande frukost

En vistelse på PM & Vänner Hotel är verkligen en upplevelse att minnas, här kan ni koppla av, njuta av att slippa vardagens stress och tråkiga måsten och njuta av fantastiskt god mat.

Hotell med 3-rättermiddag, övernattning, champange, frukost, pool och bastu

I Växjö har PM & Vänner skapat magi sen 1992. Som första gastrohotellet i Skandinavien har PM & Vänner satt Småland på kartan, hela tiden trogen sina rötter med Äng, Sjö och Hav som genomsyrar maten ni äter och hotellrummen ni bor i samt den eleganta designen. Välkommen till PM & Vänners egna universum där gäster får njuta av toppkvalité.

PM & Vänner är det första gastrohotellet i Skandinavien och har med sin nytänkande filosofi skapat ett unikum i Hotellsverige. Med ett eget kvarter i Växjö stoltserar PM & Vänner med egen Floristbutik, Bageri, Restaurang, Bistro, Bar och inte minst ett Hotell i världsklass. Allt levererat med eftertanke, omtänksamhet och oklanderlig service.

PM och vänner

Perfekt för en hemester, staycation eller för att förgylla vardagen

Hotellet har en arkitektonisk spännande formgivning och invändigt andas designen sparsmakad lyx med ekgolv från Småland och badrumsdetaljer i kalksten från Öland. På taket kan gästerna koppla av vid någon av poolerna, självklart hittar ni kökets växthus alldeles intill. Gäster som är särskilt intresserade av mat och dryck kan koppla av bläddrande i hotellets egna gastrobibliotek innan ni beger er ner till Bistron.

I denna upplevelse väntar en oförglömlig natt i en lyxig Junior Suite och en trerättersmiddag i den prisbelönta Bistron. Här serverar PM:s kockar en smakfull 3-rätters meny. Bistron kan närmast beskrivas som att hippa Brooklyn möter Fransk pompös bistro med gastronomi som fortfarande andas Smålands djupa skogar. Innan middagen avnjuter ni varsitt glas champagne.

Ni kan under hela er vistelse tassa upp i badrock och badtofflor för att koppla av i bastun och svalka av er i någon av swimmingpoolerna. När ni vaknar på morgonen väntar en av Sveriges bästa hotellfrukostar.

Välkomna till en hotellupplevelse i internationell toppklass eller som PM & Vänner själva säger en ”Experience Extraordinarie”.

Boka här
Taggar:AvkopplingBröllopspresentFödelsedagspresentFransk matHemesterHotellKronobergMatupplevelsePM & vännerPresentkortRomantikRomantisk weekendSemestertipsSmålandSödra SverigeSommarStaycationStudentpresentUpplevelsepresenterVälmåendeVäxjöWeekend

Information

Adress: Västergatan 10, Växjö

Boka: Boka nu

Pris: 5195 kr

Vad vill du göra?

Datum