Per Gessle Unplugged

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”. Efter utsålda konserter i Tylösand i somras får nu hela landet ta del av Per Gessle i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta!

Hit kommer turnén:

Linköping – 5 november

Gävle – 14 november

Stockholm – 19 november

Halmstad – 28 & 29 november

Karlstad – 8 december

Örebro – 9 & 10 december

Per Gessle – en svensk framgångssaga

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika. Nu åker Per ut på en resa tillsammans med ett band bestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson. Turnén sträcker sig över större delar av Sverige med start i Linköping den 5 november.

-En akustisk ”unplugged” turné är nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligt och live ”på riktigt” där allt kan hända.” säger Per Gessle.

Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.” – Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige.” fortsätter Per Gessle.

Sagt om Per Gessles turné

Aftonbladet skriver: ”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.”

Göteborgsposten skriver: ”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop.

 

Boka här
Taggar:DecemberGävleHalmstadHöstKarlstadKonserterLinköpingMusikNovemberÖrebroPer GessleStockholmSvensk musik

Information

Adress: Se datum

Vad vill du göra?

Datum