Vad händer i Östersund

Nöjen & evenemang

Tips på konserter, festivaler, sport, kultur, mat och annat spännande du kan göra i stan. Hitta något för alla intressen.

Läs mer

Storsjöyran

En av Sveriges största och populäraste festivaler anordnas varje år i Östersund. Storsjöyran lockar varje år både internationella stjärnor och Sveriges artistelit.

Läs mer

Mat & dryck

Hitta inspiration på spännande matupplevelser och tips på stans bästa restauranger.

Läs mer

Shopping

Tips på småbutiker, loppisar samt större gallerior. Det finns något för alla tillfällen för den shoppingsugna.

Läs mer

Aktiviteter

Massor av tips roliga aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här hittar du tips och inspiration.

Vintertips

Stan förknippas ofta med snö och vinter. Här hittar du tips på saker man kan göra vintertid i Östersund.

Läs mer

Boende i Östersund

Nordic Camping Frösö

På Frösön och i Östersund finns massor att göra både för stora och små. Spana efter Storsjöodjuret,besök Frösö Kyrka, Frösö Zoo, Lövsta Badet, Petterson Bergers Sommarhagen, Jamtli Museum eller utmana dig själv i äventyrsbanan på Frösöberget.

Läs mer

Hotell Älgen

Trevligt hotell mitt i stan. Här hittar du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva och sen är det gångavstånd till mycket att upptäcka.

Läs mer

Hotel Gamla Teatern

Mysigt hotell med 2 restauranger och barer, fitnesscenter och andra bekvämligheter. Nära till det mesta att upptäcka i stan.

Läs mer

Pensionat Björnen

Enklare boende för den som prioriterar priset. Centralt beläget med gångavstånd till mycket att upptäcka.

Läs mer

Tips på upplevelsepresenter i Östersund

Chokladprovning för två

Upptäck spännande chokladsmaker och lär dig mer om de hälsobringande effekterna som chokladen besitter.

Läs mer

Flyg luftballong

Upplev stad och natur från luften. Spektakulära vyer som du sent ska glömma. Ta med någon nära och kär och dela en fantastisk upplevelse.

Läs mer

Hotellnatt

Ta med någon nära och kär för en avkopplande hotellnatt. Vakna upp till hotellfrukost och bege er ut för att utforska stan.

Läs mer

Mer om Östersund

Östersund hittar du i mellersta Sverige i Jämtland och är även residensstad i länet. Med sina drygt 40 000 invånare är staden den 26:e största orten i Sverige. Orten grundades relativt sent och det är inte förrän på 1700-1800-talen som staden växer fram. Östersund är bland annat känt för vintersporter som skidor och skridskor samt för sin populära festival Storsjöyran.

I och runt Östersund hittar du mängder av aktiviteter där du kan finna lugn och ro men även du som letar efter en kick i livet har flera upplevelser att ta del av. Staden är trevlig att besöka både vinter- och sommartid och ta gärna en utflykt i den angränsande naturen för en häftig upplevelse. Passa även på att njuta av den magiska vyn över Storsjön.

Fler städer och områden