Vad händer i ÖstersundMer om Östersund

Östersund hittar du i mellersta Sverige i Jämtland och är även residensstad i länet. Med sina drygt 40 000 invånare är staden den 26:e största orten i Sverige. Orten grundades relativt sent och det är inte förrän på 1700-1800-talen som staden växer fram. Östersund är bland annat känt för vintersporter som skidor och skridskor samt för sin populära festival Storsjöyran.

I och runt Östersund hittar du mängder av aktiviteter där du kan finna lugn och ro men även du som letar efter en kick i livet har flera upplevelser att ta del av. Staden är trevlig att besöka både vinter- och sommartid och ta gärna en utflykt i den angränsande naturen för en häftig upplevelse. Passa även på att njuta av den magiska vyn över Storsjön.

Anordnar du event eller aktiviteter i Östersund?

Om du arrangerar event och aktiviteter så har du möjlighet att utan kostnad publicera allt spännande som händer hos ditt företag. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto.

Skapa konto

Härliga stunder med vänner och familj

Ibland är det små enkla saker som ett quiz eller ett roligt spel som skapar härliga minnen tillsammans med nära och kära. Här kommer tips på saker som kommer skapa en trevlig stund.

Vad vill du göra?

Datum