Örn- och sälsafari med fyrar och lotsleder

En hel dag i ytterskärgården på spaning efter örn och säl. Kombinationen Tre Kronor och Stockholms skärgård på hösten är oslagbar!  Vi har havet för oss själva och det är också nu som segelvindarna är som bäst. Tack vare de skyddande öarna kan vi segla bekvämt även i de friska vindar där hon trivs allra bäst!

Guide på vår segling är den uppskattade skärgårdsguiden Jan Olsén som berättar om djur, natur historia fyrar och lotsleder i skärgården

Välkommen till en unik segling i Stockholms skärgård! Och OBS! se till att ha rejält med varma och vindtäta kläder med dig 🙂

Fyrsafari Briggen Tre Kronor

Tider & pris

Pris: 1 650 kr. Bokningsavgift på 1,75 % tillkommer.

Tid: Kl 10:00 – 18:00 (samling 15 minuter före avgång.

Plats: Stavsnäs vinterhamn

Detta ingår

Åtta timmar segling med mäktiga Tre Kronor af Stockholm, lunch mitt på dagen samt en fika på förmiddagen och en fika på eftermiddagen.

Specialkost

Om är allergisk eller av något annat skäl inte kan äta vissa sorters mat, anmäl det i samband med bokningen så att vi kan ordna med alternativ åt dig.

Tänk på detta

Varma kläder är viktigt. Ett varmt underställ, gärna flera tunna tröjor, vind- och vattentät jacka och tröja samt varma skor rekommenderas. Mössa och halsduk är också viktigt. Vi har gott om plats för packning så tveka inte att ta med lite extra kläder.

 

Boka här

Information

Adress: Stavsnäs vinterhamn

Pris: 1650 kr

Datum:
23 oktober 2021 - 10:0024 oktober 2021 - 10:00

Vad vill du göra?

Datum