OPERATURBO LIVESTREAMAD

Nu släpper 4:e teatern biljetter till en livestreamad version av OPERATURBO! 

Vi slaktar kärleksfullt operor och gör dem kortare och lättare att förstå utan att göra avkall på skönhet och innehåll. Det här är opera för dig med lite tid, tålamod, kort koncentrationspan, eller som bara vill uppleva undersköna operatoner i vardagen. Opretentiös högkvalitativ opera men med låga trösklar.

Vad betyder turbo?
Vi repeterar en eftermiddag och spelar vid lunch dagen därpå. Föreställningarna är alltså helt unika och exklusiva då de endast spelas en enda gång.

Vi tolkar kända operor men kokar ned dem till deras essens. De mest kända musikstyckena och hela librettot (storyn) på högst 45min. Det hela leds och regisseras Fredrik Lundqvist och Ensemblen består av skådespelare från 4:e teatern samt professionella operasångare från bli Folkoperan i sthlm.

Vi kan utlova en galen upptäcksfärd i i operakonstens urskog, vacker sång, mycket skratt och märkliga infall. Ingen på scenen kommer kunna vare sig sina repliker eller sina scenerier men alla kommer ändå, med lust och glädje, kasta sig ut i turbotolkningens förlovade värld.

Välkommen!

För information & bokning: www.4e.se eller www.kulturbiljetter.se

Boka här
Taggar:TeaterVästerås

Information

Adress: Sintervägen 4, 72130 Västerås

Boka: BOKA BILJETT

Pris: Ordinarie 150:- kr

Datum:
18 februari 2021 - 18:0025 mars 2021 - 18:0029 april 2021 - 18:00

Vad vill du göra?

Datum