Ocean Bus – upptäck Göteborg med amfibiebuss

Se Göteborgs mest kända sevärdheter samtidigt som vår guide berättar roliga och intressanta historier om stan (80% engelska 20% svenska). Känn känslan när vår 10 ton tunga buss splashar ner i Göta Älv och förvandlas till båt. Detta är något ni inte får missa!

Välkomna ombord OCEAN BUS – Sightseeing with a Splash – Sightseeing i Göteborg från både land och vatten i ett och samma fordon – en amfibiebuss! – Start/Stopp: Stora Teatern – Live-guide (80% engelska 20% svenska) – 60 minuters varav 1/3 i vatten. En fotovänlig aktivitet för hela familjen och kommer uppskattas av både göteborgare som turister. Barn under 3 år är tyvärr ej tillåtna.

Priser
Vuxen: 250 kr
Senior: 195 kr
Barn: 195 kr

Ocean Bus Göteborg

Vad händer under turen?

Ni börjar färden på land med en guide som berättar spännande historier om Göteborg. Några av höjdpunkterna ni kommer se innefattar Poseidon, Avenyn, Trädgårdsföreningen, Stora Teatern, Feskekörka, Järntorget, Sjömanshustrun, Eriksbergs Bockkran, Älvsborgsbron och Gustav Adolfs Torg. En stund senare är det dags för bussen att ta på sig badbyxorna då ni gasar ner i vattnet. Från vattnet kommer ni se Göteborgs vackraste sidor och fortsätta höra spännande berättelser från guiden. Efter ca 60 minuter är det dags att bege sig hem igen. En minnesvärd upplevelse som är perfekt för barn och familj, men även för dig som gillar historia och sevärdheter. Glöm inte att ta med kameran då sightseeingturen bjuder på många magiska vyer och platser som är värda att dokumentera.

oceanbus-goteborg-karta

 

Mer om Ocean Bus

Ocean Bus är ett svenskt sightseeingföretag som finns i både Stockholm och Göteborg. Företaget grundades 2013 och var då först i Skandinavien att erbjuda sightseeing med amfibiebuss. Jungfrufärden gjordes i Stockholm på Kungliga Djurgården i augusti 2014.

Bussarna har högt säkerhetstänk och uppfyller alla säkerhetskrav för denna typ av fordon. En resa med Ocean Bus betyder en unik upplevelse som kommer uppskattas av hela familjen och blir ett minne för livet för många människor.

Boka här
Taggar:AktiviteterBarnrabattBussturerFamiljeaktiviteterGöteborgHelgenJuniMajSeniorrabattSevärdheterSightseeingSommarSpecialVästra GötalandVeckan

Information

Adress: Stora Teatern

Pris: 250 kr

Vad vill du göra?

Datum