Miss Li – Kalmarsalen

Miss Li klar för vårturné och utlovar rykande färskt material!
Miss Li är en av våra mest folkkära artister och ännu en gång högaktuell i jubileumsåret av Så Mycket Bättre. I tio år har hennes låtar smyckat Sveriges musikscener och hyllats av publiken. Hennes album från 2017 ”A Woman’s Guide To Survival” med megahiten “Beautiful” låg på Svensktoppen i ett helt år och i somras släpptes singeln BLOMMORNA signerad av både Miss Li och Petter. I vår ger hon sig ut på ännu en turné med sitt band och besöker Kalmarsalen den 6 mars 2020.

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum och blev snabbt en storfavorit hos det svenska folket. Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut. Som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och låten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Miss Li kommer till Kalmarsalen den 6 mars.

Biljettpris

Ordinariebiljett 495:- inkl. serviceavgift (sittplats)

Studentbiljett 395:- inkl. serviceavgift (sittplats)

Åldersgräns

Evenemanget har 13-årsgräns.

Tillgänglighetsanpassad plats

Plats för rullstol kan bokas via Kalmarsalens biljettkassa, Skeppsbrogatan 49, 0480-42 10 10.

En ledsagare går in fritt på samma biljett.

Tider

Kalmarsalens foajé, garderoben och barer öppnar 18.00

Insläpp i konsertsalen 19.00

Konsertstart 19.30

Boka här
Taggar:KalmarKalmarsalenKonserterMarsMiss LiMusik

Information

Adress: Kalmarsalen

Pris: 395 kr

Datum:
6 mars 2020 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum