Mikael Rickfors Trio på Orangeriet i Borås

Jul på Orangeriet med Mikael Rickfors Trio

En mysig och rockig vinterkväll på Orangeriet med en delikat trerättersmeny och ett magiskt musikframträdande av rockikonen Mikael Rickfors, en av landets bästa rocksångare någonsin med sin unika röst, i en trio tillsammans med sångerskan Louise Reader och gitarristen Jonathan Stenson.

Biljetter: https://ticket4u.se/biljetter-till-mikael-rickfors-trio-pa-orangeriet-i-boras/

Mikael Rickfors

En av landets bästa rocksångare någonsin med sin unika röst tillsammans med sångerskan Louise Reader och gitarristen Jonathan Stenson.

På 70-talet var han en av medlemmarna i engelska bandet The Hollies. Mikael tog över som ledsångare när han blev medlem i Hollies, men spelade även gitarr, bas och piano samt skrev ett flertal låtar. Det blev ca 2 år utav skivinspelningar och turnérande innan han lämnade bandet 1973. Rickfors har spelat in en hel del solomaterial och hans största hit är utan tvekan “Vingar” från albumet med samma namn.

Rickfors grundade även bandet Grymlings tillsammans med Magnus Lindberg, Göran Lagerberg och Pugh Rogefeldt 1990. Bandet hade stora framgångar med låtar som “Mitt bästa för dig”, “Där gullvivan blommar”, “Hanna och rättvisan” och “En glädjesång”.

Boka här
Taggar:90-talsmusikBoråsDecemberJulJulbordJulkonserterJulshowerKonserterVästra Götaland

Information

Adress: Teaterbron 1, Borås

Boka: Köp biljett

Pris: 795 kr

Datum:
12 december 2020 - 19:00

Vad vill du göra?

Datum