Magisk dag i kajak

Din erfarna guide ger dig hjälp och tips under paddlingen bland annat med var och hur man bäst korsar farleder och hur långt ni hinner paddla. Tips på bra landstigningsplatser och ställen att bada på ingår givetvis.

I paketet ingår hyra av kajaker och all övrig utrustning som exempelvis karta och flytväst. Grundläggande instruktion om kajakerna, paddelteknik, hur man går i och ur samt information om vad man bör tänka på när man paddlar själv eller i grupp.

Du behöver inga förkunskaper för att följa med på en dagstur. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där ni kontinuerligt tränar på de grundläggande färdigheter du behöver.

Nordströmmarna Bohuslän
Nordströmmarna är klassiska Bohuslänska farvatten, från Taubes visor. Här slingrar sig det salta Västerhavet in mellan ädelträdskogar och naturreservat, på sin väg från Gullmaren till Koljöfjorden. Att påstå att paddlingen är idyllisk är närmast en underdrift.

Vattnet är alltid lugnt och sitter du i en kajak för första gången är platsen idealisk. Ni stryker utmed småkobbar och trånga passager och rundar Bassholmen med sina fågelstränder, sommarbetande hingstar och sin gamla pittoreska kulturhistoriska bebyggelse. Självklart gör ni också ett strandhugg där ni bjuds på medhavd lunch nånstans på vägen.

Vätterns Skärgård
Ni samlas vid uppsamlingsplatsen och startar vid vikens lugna vatten och paddlar sedan vidare i Vätterns vackra ytterskärgård via Ombo öars lugna och badvänliga klippor.

Under dagen görs ett stopp för dopp och lite fika innan ni fortsätter vidare till de yttre öarna. All utrustning ingår. När det är lämpligt stannar ni för lunch.

Karlskrona Skärgård
Turen går runt Karlskrona stad och vid de inre öarna vid Karlskrona Skärgård.

Vädret och vindarna bestämmer vart vi paddlar, så du får en så minnesvärd och behaglig upplevelse som möjligt. Vi paddlar i lugnt och behagligt tempo så att alla hänger med.

Boka här
Taggar:BlekingeBohuslänKajakKarlsborgKarlskronaNaturNaturupplevelserSemestertipsUddevallaUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVästra Götaland

Information

Adress: Se bokning

Pris: 1395 kr

Vad vill du göra?

Datum