Långtur med kajak i Stockholms skärgård

Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förebereder middagen.

Kajak i Roslagens skärgård

Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. Under 5 dagar kommer vi att utforska öarna i den norra delen av Stockholms skärgård. Dag 1 startar vi kl 10 på Gräddö Brygga med att packa våra kajaker och en paddel genomgång på land. Den första dagen kommer vi att tillbringa lite tid med att få ett perfekt paddeldrag, vilket kommer att göra resten av turen mer njutbar och roligare. När kvällen kommer går vi i land på en mysig ö och slår upp tälten.Du kan ta ett dopp i havet medan din guide förebereder middagen. För dem som vill kommer det att finnas möjlighet att prova att gå ur kajaken under vattnet. Vi stannar på vackra öar och det kommer gott om tid att gå på upptäcktsfärd på olika öar. Vi kommer att äta härlig, hemlagad och ekologisk mat.

Datum: 16-20 augusti

Pris & utrustning

Pris: 7790:-

Detta ingår:
kajak, paddel, sittbrunnskapell, flytväst, välutbildad guide, del i 2-mans tält, uppblåsbart liggunderlag, lunch x 5, middag x 4 och frukost x 4. I den medelsvåra turen ingår transport av kajaker till Dalarö och transport av väskor/utrustning mellan Dalarö och Gräddö.

Egen utrustning:
oömma fritidskläder i funktionsmaterial (ej jeans eller bomull), underställ (t.ex. craft), regnkläder, badkläder, vattentåliga skor, handduk, solhatt, solkräm, solglasögon, helt ombyte då du kan bli blöt, vattenflaska (kan fyllas på på plats), packpåse, varma kläder till kvällen, pyamas, hygienartiklar.

Boka här
Taggar:AugustiKajakKlimatsmartNaturNaturweekendRoslagenSemestertipsSkärgårdSommarSpecialStockholms skärgårdSverigeWeekend

Information

Adress: Gräddö Brygga

Pris: 7790 kr

Datum:
16 augusti 2021 - 10:00

Vad vill du göra?

Datum