Kör Polaris Slingshot den senaste biltrenden

Upplev att köra Polaris Slingshot, den senaste biltrenden från USA. En unik glädjemaskin, som är en blandning av bil och motorcykel – men mest påminner den kanske om en batmobile. Njut av den fantastiska frihetskänslan i den öppna cockpiten, samtidigt som du upplever prestanda som i en sportbil. En perfekt upplevelse och present till alla som älskar bilar, motorsport och adrenalinfyllda aktiviteter.

Pris: fr 480 kr / person

Varaktighet: 12–40 km (15–40 minuter) beroende på valt paket.

Tillgänglighet: april-oktober

Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Sundsvall, Köpenhamn, Oslo, Århus.

Viktig information: Nykterhet och körkort är krav. Inga skor med klackar.

Kör Polaris Slingshot den senaste biltrenden

Polaris Slingshot körupplevelsen

Aktiviteten börjar med en genomgång av en racinginstruktör, som lär dig allt du behöver veta för att få en säker körning. Sen är det dags att sjunka ner i cockpiten och provköra detta spännande fordon som jämförs med självaste batmobile. Och det är ingen slump att körupplevelsen i Polaris Slingshot blivit väldigt populärt i USA. För du sitter som om du körde en sportbil, men rörligheten påminner om en motorcykel. En unik körupplevelse helt enkelt.

Om Polaris Slingshot

Polaris Slingshot är en trehjulad motorcykel som introducerades 2014 och beskrivs som en blandning av motorcykel och bil och en sann glädjemaskin. Den unika designen bidrar till en speciell väghållning och med sin lätta vikt kommer det kännas som du flyger fram. Polaris Slingshot har ”bara” 175 hästkrafter, men accelerationen känns som en sportbil. Och den öppna cockpiten som påminner om en motorcykel ger en härlig frihetskänsla.

Ge bort den ultimata presenten till någon du vet älskar motorsport och adrenalin, eller varför inte unna dig själv denna spännande upplevelse? Att provköra Polaris Slingshot kommer definitivt bli ett minne du kommer leva länge på. För vem har inte drömt om att vara Batman körandes i sin batmobile?

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 419 kr

Vad vill du göra?

Datum