Kör Minimoto

Kör minimoto i Malmö! Tänk att få uppleva vyn över hela motorstadion samtidigt som du sladdar in i kurvan med en Minimoto. Du kommer att få köra detta fartfyllda fordon på en kartbana med inbyggd bandepå.

 

Pris: 299 kr/person

Varaktighet: 2×10 minuters körning

Plats: Malmö

 

Om upplevelsen Minimoto

Vi har 8 stycken Mini-Supermotard, 120cc 4-takt för uthyrning. All skyddsutrustning som du behöver ingår. Din Minimoto har fyra växlar, manuell koppling, sitthöjd 70 cm, längd 145 cm, och 10 tums hjul med slicks. Fjädring fram och bak.

 

Mer om upplevelsen

  • Minimoto med fyra växlar och manuell koppling
  • Passar alla åldrar
  • Skyddsutrustning ingår

 

Bra att veta

Vana från moped eller MC krävs. Upplevelsen är för alla åldrar. Tillgänglighet: Året om.

 

Mer om Minimoto

Trots att det kan se ut som att fordonet endast passar och är till för barn så är det faktiskt en sport som passar hela familjen, tro det eller ej! Det finns nämligen idag många familjer där inte bara barnen kör, utan även deras föräldrar och familjen tävlar mot varandra på banan. Eller varför inte samla kompisgänget för en spännande tävling!

Fordonet har oftast en 49cc motor, men det förekommer motorer mellan 39 och 55cc. Två olika typer av kylsystem förekommer: luftkylning eller vattenkylning. Vattenkylning möjliggör alltså en högre effekt, och därmed också en bättre prestanda. En pocketbike är större än en minimoto och har oftast också en större motor.

Efter ett antal uppvärmningsvarv sker gemensam start. Tävlingen pågår ett bestämt antal varv. Den som först passerar mållinjen har vunnit. Enkelt!

Det nationella förbundet för minimoto är Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet (Svemo). Förbundet samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter och försäkrar och utbildar förare, tränare och ledare på nationell och lokal nivå. Svemo skriver också regler och godkänner banor. Tävlingsgrenarna är inte bara minimoto utan också dragracing, enduro, isbana, isracing, motocross, roadracing, skotercross, speedway, supermoto och trial.

Boka här
Taggar:AdrenalinAktiviteterMalmöMotorcykelMotorsportSkåneUpplevelse.comUpplevelsepresenter

Information

Adress: Se bokning

Pris: 299 kr

Vad vill du göra?

Datum