Kör Ford Mustang Shelby GT350

Kör Ford Mustang Shelby GT350 och förverkliga din barndomsdröm. För vem har inte drömt om att få uppleva en av de mest ikoniska amerikanska muskelbilarna genom tiderna? Ett muskelpaket med 550 hästkrafter som verkligen får dina sinnen att vakna till liv.

Pris: 599 kr / person

Tillgänglighet: Maj-oktober

Varaktighet: 40km körning

Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Sundsvall, Köpenhamn, Oslo och Århus.

Viktig information: Nykterhet och körkort är ett krav

Kör Ford Mustang Shelby GT350

Upplev en Ford Mustang Shelby GT350

Innan det är dags att att ge sig ut på vägarna med denna härliga bil kommer du få en säkerhetsgenomgång med en professionell racinginstruktör och gå igenom bilen och dess reglage tillsammans. Du kommer även få coachning under körningen för att maximera din körupplevelse på ett säkert sätt. Ford Mustang Shelby GT350 är den snabbaste Mustangen på marknaden, med en topphastighet på 289 km/h. Det är en kraftfull och högvarvig racingbil, som är byggd för att erövra både racingbanan och att njuta av på allmänna vägar. Under huven finns en mullrande V8-motor på 5,2 liter, som varvar närmare 8399 rpm och har ett ljud som gör vem som helst knäsvag.

Mer fakta om bilen

Automatväxel 
525 hästkrafter 
582 Nm i vridmoment 
0-100/h = 3.9 Sekunder
Topphastighet 289 km/h 

Vikt 1700 KG

Det här är en upplevelse för alla bilälskare. Unna dig själv denna dröm, eller ge bort i present till någon du vet uppskattar fart, adrenalin och körglädje på högsta nivå! Det här är ett minne för livet och en upplevelse man sent kommer att glömma!

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 599 kr

Vad vill du göra?

Datum