Konstutställning EN SALIG RÖRA 26 sept -1 okt

Hej,

I Alvikstorpet, Ekstigen 1, Bromma, ställer Birgitta Gure ut akvareller och monotyper under temat EN SALIG RÖRA

Vernissage den 26 och 27 september kl 12-16.

Birgitta Gure skriver ”Mitt måleri speglar min tolkning av andlighet eller salighet om man så vill, på flera plan. Att bli andlöst förälskad – i naturen, konsten – på ett högre plan eller bara rakt upp och ner där jag står och går. Känslan av alltings sammanhang och evighet fångar jag på mitt eget sätt i mitt måleri. Utgångspunkten är ofta den fria fantasin, men har ibland sitt ursprung från de erfarenheter och intryck jag har fått från några av mina resor.  Främst målar jag akvarell, men trycker även monotypi och ibland blandar jag de olika teknikerna. En salig röra helt enkelt! ”EN SALIG RÖRA Flyer

Birgitta Gure har utbildat sig under flera år för kända konstnärer och har regelbundet utställningar, främst i Stockholmsområdet.

Övriga utställningsdagar är måndag 28 /9 kl 16-20, tisdag 29/9 kl 10-20, Onsdag 30/9 kl 10-17 och torsdag 1/10 kl 10-17

Varmt välkommen!

Birgitta Gure

 

Taggar:BrommaHöstKonstOktoberSeptemberStockholmUtställning

Information

Adress: Ekstigen 1 Bromma

Vad vill du göra?

Datum