Italiensk matlagningskurs med Eataly

Ta med dig en vän på en rolig och smakrik upplevelse – en italiensk matlagningskurs med Eataly i Stockholm! Här får ni, under guidning av en expertkock, lära er hur man tillagar tre traditionella rätter från det italienska köket – från Arancini al ragù, till Parmigiana di melanzane, och Tiramisu till dessert. Efteråt avnjuter ni de tillagade rätterna under en middag tillsammans, som även ackompanjeras av ett glas italienskt vin, som sig bör. Matlagningskursen är till för deltagare på alla nivåer, och inga förkunskaper krävs. Alla kan lära sig att laga en läcker italiensk 3-rätters meny!

Pris: 795 kr

Varaktighet: Cirka 2 1/2 timmar

Ort: Stockholm

Under kurser får du:

  • Lära dig laga en 3-rätters middag från det italienska köket
  • Tips, tricks och guidning från en expertkock
  • Middag med de läckra rätterna som ni lagar under kursen
  • Ett glas italienskt vin till middagen
  • Recept som du får ta hem

Italiensk matlagningskurs med Eataly

Om Eataly

En plats med alla italienska delikatesser under ett och samma tak där du kan äta, handla och lära, det är tanken på Eataly. Idén till konceptet föddes hos Oscar Farinetti 2002 och efter fem år av efterforskningar och planering öppnas den första butiken i Turin i Italien, i januari 2007. 2018 var det dags att öppna i Stockholm på Biblioteksgatan, mitt i centrala Stockholm, i anrika lokaler där biografen Röda Kvarn tidigare låg. Det finns nu 40 Eataly runt om i världen, men företaget fortsätter att expandera.

Eataly och kurser

Utöver saluhallen och restaurangen håller man även i kurser genom populära La Scoula. Här är devisen “the more you know, the more you enjoy”, med fokus på lokala mattraditioner från Italien. Här finns kurser med allt från att lära sig laga pasta, pizza till viner, såser och gelato.

Det här blir en riktigt god och lärorik upplevelse, med äkta italienska smaker!

Boka här
Taggar:EatalyFars dagFödelsedagspresentItaliensk matJulklapparMatlagningskursMatprovningarMors dagÖstermalmStockholmStureplanTruestoryUpplevelsepresenter

Information

Adress: Östermalm

Pris: 795 kr

Vad vill du göra?

Datum