Dagsuthyrning kajak i Olofström

Hyr kajak Dag (09:00-16:30) eller 4 timmar och upptäck den härliga naturen kring Olofström, vid gränsen Blekinge/Skåne.

Du bör ha viss vana av att paddla kajak och vi rekommenderar ovana att inte paddla ensamma då upplevelsen sker på egen risk.

Pris 4 timmar: 240 kr

Pris heldag: 300 kr

Kajak Olofström Hyr kajak Olofström

Dagsuthyrning kajak i Olofström:

Detta ingår

Bland utbudet av kajaker finns enkel- och dubbelkajaker av märkena Prijon och Tahe.
Två beprövade och trygga havskajaker i polyeten. De passar även storleksmässigt de flesta personer.

I hyran av Kajak ingår 1 paddel, 1 paddelväst, 1 kapell, 1 vattendunk 5 l samt 1 karta.
I hyran av dubbelkajak ingår 2 paddlar, 2 paddelvästar, 2 kapell, 1 vattendunk 5 l samt 1 karta.
Extra utrustning finns att hyra.

Mer om Olofström

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019! Här hittar du över tvåhundra sjöar som passar utmärkt för både bad, paddel och fiskeäventyr som bjuder på en stor bredd fiskeupplevelser. Här kan du besöka ovanliga museum, upptäcka spännande kultur och en lång författarhistoria. Det finns ett stort utval av boenden där du bland annat kan tillbringa din vistelse i charmiga stugor placerade mitt i naturen, nära sjö och mark.

Gillar du att vandra så är Olofström, Sveriges sydligaste vildmark, något alldeles extra för dig. Bege dig ut och följ någon av de många vandringslederna mitt i den vilda naturen, de djupa skogarna och bland de vackra sjöarna. Vandringslederna finns i olika svårighetsgrad och de är alla tydligt märkta så att du inte kommer vilse. Karta finns att ladda ner här.

Intresserar kultur och historia dig så finns det mycket spännande att upptäcka. På författarmuseet i Jämshög kan du djupdyka i de olika lokala och berömda författarnas liv som bland annat Harry Martinson och Sven Edvin Salje. Gör även gärna ett besök på Stenmuseet i Vilshult, där du kan ta en guidad tur och se världens finaste diabas, som dessutom använts för att bygga delar av skyskrapan Empire State Buildning i New York med!

Boka här
Taggar:KajakOlofströmSommar

Information

Adress: Olofström

Pris: fr 240 kr

Vad vill du göra?

Datum