Huskyvandring med fika

Lär känna världens finaste hundar under upplevelsen huskyvandring med fika. Alla får en egen hund att promenera med genom härlig lövskog och väl tillbaka på ranchen blir ni bjudna på ekologisk fika. Det här är den perfekta upplevelsen för barnfamiljen!

 

Pris: 780 kr/person

Varaktighet: 2-3 timmar

Plats: Sveg, Härjedalen

 

Om upplevelsen Huskyvandring med fika

Vill du lära känna de trevliga och sociala Siberian Husky-hundarna? Då finns det inget bättre sätt än genom denna härliga huskyvandring genom vacker skogsmiljö. Ni genomför en tur på cirka 6 km och varje deltagare får sin egen hund att ta hand om. När ni kommer tillbaka till gården blir ni bjudna på en mysig fika tillagad på ekologiska och närproducerade råvaror. Barn under 10 år medföljer gratis.

 

Bra att veta

Upplevelsen är för alla åldrar och en person, den genomförs tillsammans med andra i grupp. Barn under 10 år får medfölja gratis. Tillgänglighet: Juni-okotber

 

Detta ingår

  • 6 km vandring i vacker fjällmiljö
  • Varje person får sin egen Siberian Husky att promenera med
  • Ekologisk fika ingår
  • Gratis för barn under 10 år

 

Välkommen till Sveg & Härjedalen

Sveg är en tätort i Härjedalen i Jämtland och är Sveriges högst belägna landskap med en vacker natur både under sommaren och vintern. Härjedalen är Sveriges minsta landskap sett till befolkningsmängd men är ändå stort till ytan.

Sveg har en flygplats, Härjedalen Sveg Airport, med dagliga förbindelser till Stockholm. Det är även enkelt att åka tåg hit från flera platser i Sverige. Järnvägen Inlandsbanan går genom Sveg och trafikeras under helgerna året runt med persontrafik till Östersund och Mora. Under sommarmånaderna trafikeras Inlandsbanan dagligen med passagerartrafik. Länstrafiken i Jämtland kör dagligen bussar mot Mora och Östersund, bussbolaget Härjedalingen bedriver trafik till och från Stockholm.

Det finns mycket spännande att se och upptäcka i Härjedalen. Här hittar du aktiviteter som bland annat skidåkning, hundspannsturer, huskyvandring, fjällvandringar och vilda skoterturer. Här finns det mycket för barnfamiljen att hitta på, som till exempel Härjedalens största lekland. Du kan också hyra en kanot, fjällvandra eller cykla i idylliska Vemdalen med sina många aktiviteter året om. I Sveg hittar du dessutom Kulturcentrum Mankell, med en utställning om Henning Mankell och flera av hans originalmanus.

På grund av landskapets läge är vädret perfekt för skidåkning på vintern och fjällvandringar eller andra aktiviteter under resten av året. Förutom Sveg finns det många andra orter att välja mellan och det alla har gemensamt är att de bjuder på en idyllisk fjällnatur som alltid är lika härlig att besöka. I Härjedalen får du helt enkelt uppleva ett fantastiskt naturäventyr med både både avslappning och underhållning för alla åldrar!

Boka här

Information

Adress: Se bokning

Pris: 780 kr

Vad vill du göra?

Datum