Hotell Havsbaden

Ta med din partner, din bästis eller kanske bara någon du bryr dig om till denna underbara pärla vid vattnet. Hotell Havsbaden ligger i Grisslehamn som är bara 1,5h från Stockholm city och det finns gott om möjligheter att ta sig hit med både bil, buss, flyg eller till och med båt. Här kan du slappna av och njuta av vacker miljö och lyxig omgivning. Här finns allt du kan tänkas behöva för en fantastisk semester!

Pris: ca 1500 SEK/natt för två personer

Om hotellet

Hotell Havsbaden erbjuder 122 rum som alla är individuellt inredda och de är försedda med massor av faciliteter för din trevnad. Alla rum erbjuder gratis WIFI och platt-TV. Rummen har även fräscha toaletter som erbjuder alla traditionella bekvämligheter som schampoo och kroppstvål. Det finns ett flertal rumskategorier beroende på vilken standard just du är ute efter.

Aktiviteter

Detta är det optimala slappar-hotellet med ett fantastiskt spa och behandlingar att skämma bort sig med. Det finns både inomhus-, utomhus- och barnpool på hotellet. Det finns också ångbastu och torrbastu att värma sig i efter ett dopp i utomhuspoolen. För dig som gillar lite mer påklädd avslappning så hittar du ett bibliotek där du kan luta dig tillbaka och försvinna in i berättelsens värld. För dig som ändå vill röra dig trots att du är på semester så va lugn, det finns en träningslokal på hotellet där du kan svettas ut dina bekymmer.

Mat

Efter en dag med spa kan du sätta dig i den stämningsfulla restaurangen Gastro som serverar en mängd välsmakande rätter. När ni är mätta och belåtna kan ni slå er ner i baren och njuta av ett glas bubbel eller en läskande drink. För att få en bra start på dagen får alla gäster gratis frukost på Hotell Havsbaden. Det serveras en stor frukostbuffé med allt du kan tänka dig vilja äta till frukost.

Tjänster

Receptionen på Hotell Havsbaden är öppen dygnet runt för att du aldrig ska behöva undra över något. Detta är även ett perfekt hotell för dig som ska på affärsresa och vill ha en både inspirerande och avslappnande miljö. Med ett flertal olika mötes- och konferensrum finns det möjlighet för alla tänkbara sorters möten. Anläggningen är handikappvänlig och det finns hiss för att ta dig till övre våningar. Vill du ta med dig din hund går även det bra.

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagGrisslehamnHavsnära hotellHotellRomantisk weekendSpaweekendSverigeWeekend

Information

Vad vill du göra?

Datum