Hesselby Slott

Om du är ute efter ett modernt och unikt hotell i Stockholm så är Hesselby Slott helt rätt för dig! Detta hotell ligger som nämnt i Stockholm med bara 6 minuters promenad till Johannelund tunnelbanestation. Med så nära till tunnelbanan som tar dig vart so helst finns det alla möjligheter för dig att upptäcka vår vackra huvudstad. Detta är ett annorlunda hotell med häftiga och unika rum som är väldigt populärt bland par men också affärs- och ensamresande.

Pris: ca 1500 SEK/natt för två personer

Om hotellet

Hesselby Slott erbjuder hela 67 rum och alla är indivuduellt inredda så inget rum är det andra likt. Det är en modern, unik och häftig inredning i varje rum som rummen i sig är en upplevelse. I varje rum hittar du en platt-TV  och gratis WIFI för alla gäster. Det finns även fräscha privata badrum på rummen men det finns också delade badrum på hotellet. Du hittar även andra faciliteter som hårfön och klädhängare på rummen.

Aktiviteter

Här kan du bland annat vandra, golfa eller spela biljard för att aktivera dig på semestern eller affärsresan. Du kan även koppla av i solen på terassen eller i den mysiga bastun. Men med sitt perfekta läge så finns det ju oändligt många möjligheter med hela Stockholm till förfogande. Detta hotellet är verkligen perfekt för dig som vill utforska Stockholm med bra transport möjligheter men också perfekt för avkoppling.

Mat

När du blir hungrig hittar du den karakteristiska restaurangen på hotellet där du kan äta en välsmakande middag. Efter middagen kan du sätta dig i den trevliga baren och ta dig en god drink och bara njuta av tillvaron. Det serveras även gratis frukostbuffé varje morgon för gästerna. Som redan konstaterat så ligger även hotellet nära till restauranger både i närområdet men det finns också möjlighet att åka in till den pulserande stadskärnan. Där hittar du mängder av restauranger från alla olika typer av kök och även mysiga barer att ta en öl på.

Tjänster

Här kan du även boka in dig i något av konferensrummen till affärsresan för lite omväxling i vardagen. Det finns även gratis parkering vid hotellet så det är inga problem att resa hit med bilen. Hotellet är även handikappvänligt och om du vill ta med dig ditt husdjur går det att ordna.

Boka här
Taggar:AffärshotellAlla hjärtans dagHässelbyHelgenRomantikRomantisk weekendSlottSlottsweekendStockholmSverigeVästerortVeckanWeekend

Information

Vad vill du göra?

Datum