Herrgårdsgolf på Saxå GK

Välkommen att spela herrgårdsgolf på Saxå GK! Njut av en golfweekend för två i vacker och lugn herrgårdsmiljö.

Vilandes intill tjärnen och inramad av mörk skog ligger Hennickehammars Herrgård. Den vackra herrgårdsbyggnaden från 1700-talet som lyser med sin gula träfasad och de rogivande omgivningarna kan inte annat än beskrivas som sagolik. Platsen, miljön, historien och känslan griper tag i dig på ett alldeles speciellt sätt, ett fantastiskt ställe att låta er skämmas bort på.
Golfbana: Saxå GK

Unna er en härligt lyxig och romantisk helg i historisk miljö med mycket avkoppling, golf och kulinariska höjdpunkter!

Detta ingår på Herrgårdsgolf på Saxå GK

Övernattning för 2 personer i dubbelrum, trerättersmiddag på kvällen, frukostbuffé på morgonen, greenfee till vald golfbana. Dryck till middagen tillkommer. Resan till och från herrgården är ej inkluderad. Herrgårdarna erbjuder flera olika sorts aktiviteter såsom vinprovning, fiske, guidade vandringar med mera. Ni har även möjlighet att köpa till inträde till relaxavdelningen som erbjuder flera olika behandlingar. Relaxavdelning och behandlingar bokar ni samtidig som ni bokar er helg på herrgården. Grönt kort är ett krav för att spela på golfbanorna.

 

Pris: 3495 kr

Plats: Filipstad

Varaktighet: Ett dygn

Upptäck Filipstad

Filipstad är en tätort i Värmland och ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Du når Filipstad inom en timmes bilresa från bland annat Karlstad, Karlskoga och Örebro.

I Filipstad finns det mycket att upptäcka och uppleva, allt från naturupplevelser, vandring, cykling, kanot och fiske. Kommunen är känd för sin järn och gruvindustrin och fortfarande bryter man kalk och mineraler i kommunen. Gör gärna ett besök på Långbans Gruv och kulturby och Nordmarks Gruvmuseum när du är här.

Gillar du fartfyllda aktiviteter kan du kan ta dig fram med båt, kajak eller kanot på Bergslagskanalen som tar dig ända ner till Kristinehamn. spår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår. Om du reser med barn kan ett besök på Hornkullens Silvergruva i Nykroppa eller Trollstigen i Lesjöfors vara populära aktiviteter.

Boka här
Taggar:FilipstadGolfGolfweekendRomantisk weekendSemestertipsSportaktiviteterSverigeUpplevelse.comUpplevelsepresenterVärmland

Information

Adress: Saxå GK

Pris: 3495 kr

Vad vill du göra?

Datum