Grundets Vandrarhem

Vandrarhem | Grundets vandrarhem ligger på ön Rögrund i Stockholms södra skärgård. Rögrund ligger mitt emellan Jungfrufjärden och Nämdöfjärden, mellan Dalarö, Saltsjöbaden och Stavsnäs. Tio minuter från Björkviks brygga på Ingarö och nära till Nämdö med waxholmsbåt.

Du bor i huvudbyggnaden eller i någon av småstugorna. På ön finns en huvudbyggnad med gemensamma utrymmen och sju sovrum, alla med egen ingång från vår stora altan.

Pris: Se bokningssida

Vandrarhemmets rum


Rumsfördelning:
Tre fyrbäddsrum i huvudbyggnaden med två våningssängar.
Fyra sexbäddsrum i huvudbyggnaden. De har tre våningssängar.
Två stugor med fyra sängar i två våningssängar.

Sovrummen är inredda med garderob och/eller byrå och sängar med täcke och kudde. Om du använder sovsäck så vill vandrarhemmet att du har underlakan och örngott med dig. Du kan hyra sängkläder.

I vandrarhemmets huvudbyggnad kan du som vandrarhemsgäst använda vandrarhemmets välutrustade kök. Det finns ingen frukostservering på ön så det måste man alltid ha med sig själv. I huvudbyggnaden finner ni även matsal och soffa.

Faciliteter


Nära huvudbyggnaden ligger duschhus med tre rymliga duschar och tvättställ.
Dass finns nära och ”plumstoaletterna” ligger vid bastun och badtunnan.

Bilder från Grundets vandrarhem

Grundets vandrarhem Rum Grundets vandrarhem Kök Grundets vandrarhem Stuga grundets vandrarhem Vandrarhem Stockholms skärgård

Boka här
Taggar:Havsnära hotellHöjdpunktMellersta SverigeNaturweekendÖarSemestertipsSommarStockholmStockholms skärgårdSverigeVandrarhemWeekend

Information

Adress: Södra skärgården

Vad vill du göra?

Datum