Glamping för två i Hudiksvall

Glamping är ett nytt koncept som med andra ord kan beskrivas som glamorös camping. Ute på Hölick Havsresort i Hudiksvall kan du nu uppleva detta! Anläggningen har skapat en tipi-by med 8 meter höga tält på hela 32 kvadratmeter. I ett av dessa tält avnjuter ni er vistelse. Tälten är exklusivt inredda och ligger mitt ute i naturen. I tälten finns basuppvärmning men upplevelsen är en utomhusvistelse så tälten håller inte rumstemperatur. Kyliga dagar får man därför se till att klä sig ordentligt och värma sig under de varma mysiga duntäckena i den underbart sköna dubbelsängen.

Utanför tältet finner ni en avkopplande uteplats där ni kan slå er ned och lyssna till naturens avkopplande ljud. Ni har också möjlighet att besöka Hölick Havsresorts fantastiska spaanläggning! Här finner ni pool, bastur och en bar där ni kan avnjuta ett glas framför brasan samt en fantastisk tapasbar.

I paketet ingår två nätters övernattning för två personer i tipi-tält, inträde till spa samt frukost. Bekvämligheter som dusch, wc samt kök för självhushåll ligger ett stenkast ifrån tipi-byn. Sänglinne och handdukar ingår vid besöket.

Boka här

Information

Adress: Hudiksvall

Pris: 2995 kr

Vad vill du göra?

Datum