Glamping för två i Hudiksvall

Glamping är ett nytt koncept som med andra ord kan beskrivas som glamorös camping. Är du en person som älskar naturen, camping och friluftsliv men som gärna inte tackar nej till lyx, då är glamping något för just dig! Ute på Hölick Havsresort i Hudiksvall kan du nu uppleva detta.

Mer om glamping i Hudiksvall

Anläggningen har skapat en tipi-by med 8 meter höga tält på hela 32 kvadratmeter. I ett av dessa tält avnjuter ni er vistelse. Tälten är exklusivt inredda och ligger mitt ute i naturen. I tälten finns basuppvärmning men upplevelsen är en utomhusvistelse så tälten håller inte rumstemperatur. Kyliga dagar får man därför se till att klä sig ordentligt och värma sig under de varma mysiga duntäckena i den underbart sköna dubbelsängen.

Utanför tältet finner ni en avkopplande uteplats där ni kan slå er ned och lyssna till naturens avkopplande ljud. Ni har också möjlighet att besöka Hölick Havsresorts fantastiska spaanläggning! Här finner ni pool, bastu och en bar där ni kan avnjuta ett glas framför brasan samt en fantastisk tapasbar.

Hölicks glamping

Detta ingår

I paketet ingår två nätters övernattning för två personer i tipi-tält, inträde till spa samt frukost. Bekvämligheter som dusch, wc samt kök för självhushåll ligger ett stenkast ifrån tipi-byn. Sänglinne och handdukar ingår vid besöket.

Pris: 2995 kr

Plats: Hölick Havsresort, Hudiksvall

Varaktighet: Två nätter. Incheckning dag 1 kl.15:00, utcheckning kl.11:00 dag tre.

Bra att veta: Handdukar ingår. Lunch och middag ingår ej, kostnad för barn 295 kr/natt. Medtag badkläder samt kläder efter väder.

Glamping Hudiksvall

Mer om Hudiksvall

Välkommen till Hudiksvall, eller ”Glada Hudik” i Hälsingland! Du hittar denna vackra tätort längs kusten ca 80 km söder om Sundsvall och ca 130 km norr om Gävle. Hudiksvall bjuder in till spännande upplevelser med bland annat fantastisk fiske i skärgården, glittrande sjöar och mysiga skogar. Här får du tips på olika spännande saker att se & göra när du är på besök i Hudiksvall.

Boka här

Information

Adress: Hudiksvall

Pris: 2995 kr

Vad vill du göra?

Datum