EX Swimrun & ARK Supersprint

Välkommen till en hel helg full med Swimrun i Edsviken, Sollentuna endast 15 minuter från Stockholm City. Under två dagar kommer allt från regerande världsmästare till nybörjare inom sporten upplevde ett fantastiskt event med Swimrun, musik, god mat och häng med likasinnade.

Lördag 11/6 – ARK Superprint med inbjuden världselit på plats för att göra upp om titeln Supersprint Champion 2022. På den endast 1200m korta banan tävlar deltagarna i heat för att få fram en mästare i herr- och damklassen. Flera regerande världsmästare, från Sverige, Frankrike, Australien och Norge blandas med lokala elitdeltagare och wild cards. Kom och upplev världens bästa Swimrunners live på den häftiga banan.

Söndag 12/6 – EX22 Spring Edition 23km är en tävling där alla är välkomna att delta, antingen som lag, solo eller t.o.m. tillsammans med sin hund. Banan består av ca 18km traillöpning blandat med 4.5km simning i- och runt Edsviken. Loppet startar med jaktstart där de bästa Supersprintarna kommer jaga fältet runt banan. Loppet avslutas med ett 6m högt hopp från Falkberget inför avslutande simning till mål. EX22 Spring Edition är ett lopp med fokus på upplevelse!

Mer information, anmälan, bilder och film från tidigare lopp finns på www.exswimrun.se

Boka här
Taggar:LöpningMotionsloppSimningSollentunaStockholmTävlingar

Information

Adress: Landsnoravägen 42

Boka: Mer information och anmälan

Pris: 1095 kr

Datum:
11 juni 2022 - 13:0012 juni 2022 - 18:00

Vad vill du göra?

Datum