Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel

Behöver du och någon du håller kär ett miljöombyte? Då ska ni uppleva Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel i Västerås. Efter ni checkar in hoppar ni i badrockarna för att bege er till Voltage Lounge Pool Club. Där bland annat en eldrelax och varm utomhuspool med utsikt över Mälaren väntar. Kanske passar det sedan utmärkt med en drink i baren, innan ni svidar om och beger er mot Chamberlin Grill, för en trerätters middag. Utmana varandra i pingis, biljard eller arkadspel efter middagen. För att sedan krypa er till kojs i bekväma sängar och vakna upp utvilade, med vetskapen om att en dignande frukost väntar.

Pris: 3990 kr

  • 1 övernattning i Superior-rum för två personer
  • Tillgång till Voltage Lounge Pool pool med inomhus- och utomhuspool, relax, bastu, bar och gym. (18 års gräns)
  • Trerätters middag på The Chamberlin Grill
  • Stor frukost dagen därpå

Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel

Voltage Lounge Pool Club

På den sjunde våningen på The Steam Hotell hittar du den härliga Voltage Lounge Pool Club. Här blandas en mix av musik, aromer, mat, varma bad, bastu och kalla drinkar. Beställ champagne genom ett knapptryck i stora mjuka sängar i eldrelaxen, ta ett dopp i inomhuspoolen, för att sedan fortsätta ut till baren och njuta av den vackra solnedgången över Mälaren, i utomhuspoolen. Känner du för att få i gång kroppen innan avkopplingen, har du tillgång till Power House Gym och det erbjuds även matalternativ här.

The Steam Hotel

The Steam Hotel är beläget vid Mälarens kant i hjärtat av Västerås. Denna spektakulära och kulturminnesmärkta byggnaden, var en gång i tiden ett ångkraftverk som värmde upp staden. Men har nu förvandlats till ett mysigt hotell, med plats för avslappning och kvalitetstid. The Steam Hotel drivs av visionärerna som även varit med och skapat bland annat Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad och Hotel Pigalle. Hotellet är inrett i en härlig industriromantisk stil, handikappanpassat och har 264 rum, varav sex är helt handikappanpassad, utrustade med larm och dörrautomatik.

Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel kommer bli en minnesvärd, avkopplande och njutningsfull vistelse!

Boka här

Information

Adress: Västerås

Pris: fr 3990 kr

Vad vill du göra?

Datum