Coldplay på Ullevi 2023 – här köper du biljetter

Efter Coldplays sex slutsålda spelningar på Londons Wembley Stadium, meddelar bandet idag att deras Music Of The Spheres-turné fortsätter nästa sommar med flera stopp i Europa – inklusive två spelningar på Ullevi i Göteborg den 8 & 9 juli 2023. Biljetterna släpps torsdagen den 25 augusti klockan 10.00.

Sedan bandets rekordstora turné började i Costa Rica i mars 2022, har mer än fyra miljoner biljetter sålts till konserterna i Sydamerika, Nordamerika och Europa, vilka har hyllats av såväl kritiker som fans.

Coldplay hyllas för sitt hålbarhetsinitiativ

Turnén har också hyllats för sina banbrytande hållbarhetsinitiativ. Detta inkluderar att showen drivs av 100 % förnybar energi på nästan alla platser, användandet av världens första batterisystem som går att använda på turné (tillverkat av 40 stycken BMW-elbilsbatterier), elcyklar och kinetiska dansgolv som låter fansen hjälpa till att ge energi till showen, solpaneler och vindkraftverk på varje plats, ett löfte om att minska utsläppen från turnén med 50 %, incitament att uppmuntra fans att resa hållbart till konserterna samt att ett träd planterats för varje såld biljett.

De nya turnédatumen teasades via så kallade påskägg i bandets nya video för låten Humankind (tagen från deras senaste album, Music Of The Spheres) som hade premiär förra veckan. Precis som många av bandets fans också upptäckte fanns det i den även hintar om ytterligare konserter i Sydostasien och Nordamerika.

Biljetterna till bandets spelningar på Ullevi, vilka blir Coldplays första på svensk mark sedan 2017, släpps torsdagen 25 augusti klockan 10.00.

Länkar till biljettköp

Biljetter 8 juli

Biljetter 9 juli

Boka här
Taggar:ColdplayGöteborgJuliKonserterSommarUlleviVästra Götaland

Information

Adress: Ullevi

Datum:
8 juli 2023 - 19:309 juli 2023 - 19:30

Vad vill du göra?

Datum