Chokladmassage

Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Unna dig en behandling där du masseras med en ljuvt doftande chokladolja.

Pris: 676 kr

Mer om chokladmassage

Letar du efter ovanlig upplevelse så kan chokladmassage absolut vara något för dig. Perfekt för både choklad- och massageälskaren. Under behandlingen masseras du med varm chokladolja som skapar en “må bra” känsla för din hy och tillsammans med den väldoftande kakaon och andra härliga dofter får du verkligen en ovanlig och lyxig upplevelse. Chokladmassagen utförs även av professionella massageterapeuter så du kommer verkligen vara i goda händer.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

Bra att veta innan besöket

Duscha innan du går på din chokladmassage och boka inte in något viktigt möte eller liknande efteråt. Det är viktigt att du låter oljorna få tid att verka och därför är det inte lämpligt att duscha efteråt.

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagChokladmassageFars dagGävleGävleborgGöteborgHallandHalmstadHässleholmMalmöMassageMors dagRelaxStockholmTrollhättanUpplevelse.comUpplevelsepresenterUppsalaVästeråsVästkustenVästmanlandVästra Götaland

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 676 kr

Vad vill du göra?

Datum