Central Hotel Stockholm

Ska du ut och resa på egen hand och är ute efter ett hotell som ligger centralt i Stockholm? Central Hotel Stockholm är perfekt för dig som reser ensam och det ligger bara en kort promenad från Stockholms Centralstation. Med närhet till både barer, restauranger, shopping och aktiviteter finns det en massa möjligheter att upptäcka Stockholm och allt vad staden har att erbjuda.

Pris: ca. 1000 SEK/natt för 2 personer

Om hotellet

I alla rum hittar du en platt-TV med kanaler som du kan slappna av framför och det erbjuds även gratis WIFI. Perfekt om du kanske är iväg på arbetsresa och behöver få jobb gjort på rummet. Det finns också en härlig uteplats där du i lugn och ro kan slappna av eller varför inte samla inspiration. Det privata badrummet som finns inne på rummet erbjuder gratis toalettartiklar.

Aktiviteter

Detta hotellet är perfekt beläget för den som vill upptäcka Stockholm. Bara 10 minuter bort hittar du Sergels torg och Stockholms Stadshus och bara ett stenkast bort har du Stureplan, Kungliga Operan och Kungsträdgården. Det finns alltså alla möjligheter att uppleva både kultur och nattliv. Inne på hotellet finns det en träningslokal för den som vill så sin dagliga motion utan att behöva lämna hotellet.  Det finns även ett gemensamt lounge-område med TV för den som vill ta det lugnt.

Mat

Central Hotel Stockholm har en resturang som erbjuder något för alla smaker och som passar perfekt för den som föredrar att äta middag på hotellet. Om du vill avnjuta din middag i lugn och ro finns det möjlighet att få äta mata på rummet istället. Om du har dietspecifika önskemål finns det möjlighet att få det. Det finns självklart en trevlig bar där du kan sitta och njuta av något gott att dricka. Det ingår även frukost här så du kan få en fantastisk start på dagen. För den som vill utforska Stockholm finns det ett stort antal restauranger som ligger nära hotellet.

Tjänster

För att du ska få den bästa upplevelsen av din vistelse så erbjuder även hotellet daglig städ för att hålla hotellet rent och fräscht. För dig som är där på arbetsresa finns det fina inspirerade mötesrum och kopieringsmöjligheter. Det finns parkering vid hotellet vilket gör det enkelt att hitta parkering. Receptionen är öppen dygnet runt så det finns alltid någon till hands som kan hjälpa till om du har frågor. Har du ett husdjur som du vill ta med på din resa är det inga problem här utan bara kontakta hotellet i förväg så löser de det.

Boka här

Information

Adress: Vasagatan

Vad vill du göra?

Datum