Presentkort på brunchkryssning

Följ med en ljuvlig helgdag när vår färja kastar loss för en tretimmars brunchkryssning i den sceniska skärgården. På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff.

Pris: Från 300 kr/person

Varaktighet: Cirka 3 timmar

Plats: Stockholm, Göteborg och Västerås

Brunchkryssning (7)

Om upplevelsen Brunchkryssning

Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt desserten då vi har ett väldigt välfyllt dessertbord att smaka av. Luta dig sedan tillbaka och njut av den vackra miljön. Skeppet i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan skeppet kryssar fram i innerskärgården. Våra kockar använder endast färska råvaror och med vår långa erfarenhet utlovar vi en av de bästa bruncher staden har att erbjuda. Priset gäller resa inklusive brunchbuffé. Brunchkryssningarna går på lördagar och söndagar.

Mer om upplevelsen

– Njut av en riktigt god brunchbuffé

– Luta dig bakåt med den vackra skärgården som utsikt

– Upplev precis hur gott maten smakar när du är till havs

Bra att veta

Barnpriser gäller för turer i Stockholm och Göteborg. Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. Upplevelsen passar alla åldrar. Tillgänglighet: Stockholm: Året runt. Göteborg och Västerås: Maj – September

Brunchkryssning

Stockholms och Göteborgs skärgård

Stockholms skärgård är Sveriges största skärgård. Så mycket som 30 000 öar och kobbar som sträcker sig över yta på mer än 1680 kvadratkilometer. Från de stadsnära Fjäderholmarna i väst, till Svenska högarnas skär i öst. Här finns det massor att upptäcka med äventyr som passar alla. Här hittar du vacker och orörd natur, mysiga och tillgängliga campingplatser, idylliska byar och småorter, vandringsleder för såväl erfarna friluftsälskare som glada amatörer, läcker mat och magiska kulturupplevelser. Ja och så vatten, förstås. En hel del vatten, faktiskt.

Göteborgs skärgård avskiljs med den södra och norra skärgården. Göteborgs kommun ingår i södra skärgården medan norra delen är förknippad med landskapet Bohuslän. Norra skärgården kan också kallas Öckerö-öarna. Några av de största och mest omtalade öarna i skärgården innefattar Vinga, Brännö, Hönö och Öckerö.

För att ta sig till Göteborgs skärgårds södra öar tar du båt från Saltholmen eller från Stenpiren i city. Dessa öar är dessutom bilfria. Till de norra öarna tar du vägfärjan från Lilla Varholmen på Hisingen. Båda delarna av skärgården är vackra och väl värda ett besök. Besök Västtrafiks reseplanerare för att planera din resa till öarna.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: fr 300 kr

Vad vill du göra?

Datum