Bo i världskända Treehotel

Naturen föder liv. Som rekreation är just närheten till natur och vildmark oslagbar. Konceptet föddes ur frågeställningen: Varför inte skapa ett hotell som ger människor chansen att uppleva naturen, bland trädtopparna, samtidigt som de upplever en unikt designad hotellupplevelse?

Inspirationen kommer från Jonas Selberg Augustsens film ”Trädälskaren”. En film om tre män som får nog av staden och åker till Harads för att bygga en träkoja och filosofera över de stora frågorna;

“I vår tid av urban rotlöshet blir Trädet en symbol för en plats som alltid finns där, en plats vi alltid kan återvända till.

Trädet har alltid haft en central roll i hela mänsklighetens historia, oavsett vilken livsåskådning man säger sig tillhöra och oavsett vilken politisk ådra som pumpar i ens blod står trädet alltid där som en påminnelse om livskraft och uråldrig visdom.”

Treehotel ger en upplevelse av detta, bara genom sin unika boendeupplevelse. Som gäst upplever du vindens sus bland trädkronorna, skogens doft i markerna, fåglarnas sång när morgonen gryr, genom att bara vara.

Boka här
Taggar:Minne för livetNaturNaturupplevelserNaturweekendNorrbottenSverigeUpplevelsepresenterWeekend

Information

Adress: Treehotel

Pris: 6095 kr

Vad vill du göra?

Datum