Bed & Breakfast i Sverige

Bed & breakfast som presentkort

Det finns tyvärr inga evenemang.

Vad vill du göra?

Datum

Tips på Bed & Breakfast i Sverige

Här är några tips på bed and breakfast i Sverige:

Åkerblads Gästgiveri i Mariefred: Detta charmiga bed and breakfast ligger i en historisk byggnad från 1700-talet med utsikt över Mälaren.

Skärgårdsstugan i Stockholms skärgård: Detta bed and breakfast ligger på en privat ö i Stockholms skärgård och erbjuder en avkopplande och naturnära upplevelse.

Söderåsens Bed & Breakfast i Skåne: Detta bed and breakfast ligger i en naturskön omgivning i Skåne och erbjuder enkla, men bekväma rum och en god frukost.

Glassriket Bed & Breakfast i Småland: Detta bed and breakfast ligger i en gammal glastillverkningsby och erbjuder en unik och naturnära upplevelse med närhet till nationalparker och vandringsleder.

Sjöstugan Bed & Breakfast i Västergötland: Detta bed and breakfast ligger vid en sjö och erbjuder en avkopplande och naturnära upplevelse med möjligheter till fiske och vandring.

Dessa är bara några exempel på bed and breakfast i Sverige. Det finns många fler alternativ att välja bland, så det är viktigt att du väljer en plats som passar dina önskemål och behov.

Vad är bed & breakfast?

Bed and breakfast (B&B) är något man vanligtvis hittar på landsbygden eller i mindre städer. Oftast är det privatpersoner som väljer att ta emot gäster för övernattning och frukost i sina privata bostäder. Besöket blir ofta väldigt personligt och det är stort fokus på service. Det är vanligt att värden driver sitt bed & breakfast som en sekundär inkomstkälla men det finns dom som livnär sig bara på det.

Har du en bed & breakfast?

Missa inte möjligheten att publicera allt spännande som händer hos er. Via Vad händer i Sveriges företagskonto kan du enkelt dela det ni anordnar utan kostnad. Skapa företagskonto HÄR