BARNKALAS MED SPIONUPPDRAG!

Med 5 stjärnor på Google och 99,7% mycket nöjda barn och föräldrar så vågar vi lova att du får ett toppenkalas när du beställer ett Spy:Co Barnkalas. Boka ditt Spy:Co uppdrag och du får ett modernt, lärorikt och roligt kalaskoncept som bygger på samarbete!

SpyCo Spionkalas för barn

Spy:Co bygger på konceptet att få ett färdigt, häftigt och oförglömligt spionbarnkalas levererat direkt hem till dörren! Spy:Co är ett modernt och lätt sätt att organisera ett spionkalas var du vill – hemma, i trädgården eller på en lokal, ja du kan till och med ta med ditt Spy:Co kalas på semestern – succéen är given!
Våra spännande, genderneutrala spionuppdrag bygger på teamwork, nyfikenhet och engagemang och alla med en häftig WOW- faktor, lika älskat av barn som föräldrar!
Hur skriver man med osynligt bläck? Vad är en kodmaskin? Kan du alltid lita på dina ögon…
Under Spy:Co uppdraget och med hjälp av agenthandboken får barnen svar på detta och mycket, mycket mer!

• Barnkalaset som är lika roligt för tjejer som för killar!

• Du kan välja mellan Spion, Spök eller ”Time Travel” uppdrag!

• Du får ett komplett och modernt material med agenthandböcker till alla barn m.m.
• Möjligheten att enkelt arrangera en ”bästa kalaset någonsin” upplevelse!


• Tillfälle att ge födelsedagsbarnet/-en och kompisar en unik överraskning som det pratas länge om!
• Ett professionellt genomarbetat och modernt upplägg som föräldrar och arrangörer beskriver som ”enkelt att hålla i” och ”proffsigt material och enkla instruktioner”
• Våra uppdrag är anpassade för två åldersgrupper, 6 – 9 år och 9 – 11 år.
• Du kan ordna ett Spy:Co kalas från 2 deltagare upp till hela skolklasser!

DIREKT TILL SPY:CO BARNKALAS »


“Spännande, lagom läskigt och dessutom lärorikt för barnen!”

“Jätterolig ide och kul koncept. Allt funkade mycket bra!”

“Verkligen toppen på alla sätt. Superbra service, proffsigt och snyggt. Kalaset blev verkligen lyckat och vår dotter vill ha ett Spy:Co kalas igen, nästa år!”

 

Så här går det till:

När du bokar ett Spy:Co uppdrag vet du att du kommer att få ett spännande och kul kalas som kommer att ge barnen en modern och oförglömlig  upplevelse! Välj spionuppdrag – vi har även ”Time Travel” uppdrag & Spökuppdrag! Boka direkt på vår hemsida och det kompletta kalaspaketet skickas hem till dig – enkelt! Dessutom får du tillgång till vår mycket uppskattade ”Bästa Kalasguiden” där du får massor med tips, tricks & recept för barnkalaset!

– Inkluderat i kalaspaketet finns agentböcker till varje barn, ledtrådar, häftiga audio och filmlänkar, gratis spionkalasinbjudningar och diplom att ladda ner.
– Dessutom ingår ett personligt telefonsamtal & frågestund med Spy:Co’s agentchef OCTAGON!
– Alla Spy:Co uppdrag kan hållas både online och offline.
Naturligtvis behöver det inte finnas ett födelsedagsbarn för att boka ett Spy:Co uppdrag! Ta med Spy:Co uppdraget som en spännande aktivitet på semestern eller skolresan!
Sedan ett år finns vi även på engelska!

Du hittar oss på:www.spyparty.co.uk

Boka här
Taggar:ÄventyrBarnBarnaktiviteterBarnkalasGävleGöteborgHelgenHelsingborgHöstJönköpingKalasaktivitetLinköpingLundMalmöMinne för livetNorrköpingÖrebroSödertäljeSpionkalasSpökvandringStockholmSverigeUppsalaVästeråsVinter

Information

Adress: Vi skickar komplett barnkalaspaket hem till dig!

Vad vill du göra?

Datum