Älgsafari i Svensk Skog

Lejonet må vara djurens konung, men i skogen lyder alla under älgen. Upptäck det ståtliga djuret i dess hemmamiljö. Kommunicera med älgen och du kommer att förstå varför den är skogens konung. En minnesvärd upplevelse för dig som älskar djur och natur.

Pris: fr 500 kr

*köps som presentkort så du kan välja tidpunkt vid ett senare tillfälle. Perfekt att bjuda med familj eller vänner som vill komma bort från stadsmiljön.

Älg i vatten Älgsafari

Mer om älgsafarin

Följ med på en mäktig upplevelse i de svenska skogarna. Upplevelsen äger rum i Sveriges vilttätaste områden i Alingsås, Skinnskatteberg eller Åre. Förutom älg är det stor chans att ni får se rådjur, räv och skogshare. Om ni har tur springer ni även på varg eller lodjur. På kvällen avnjuter ni en mysig vildmarksmiddag vid lägereld. 

Turen börjar med en genomgång om djurlivet i området. Sen vandrar ni ut i naturen och letar efter älgspår. Efter vildmarksmiddagen fortsätter ni leta älg vid platser där älgen normalt dyker upp för att sedan avsluta turen vid tidigare samlingsplats.

Praktisk info

Detta är en perfekt familjeaktivitet, men barnen ska vara över 8 år. Ni genomför upplevelsen tillsammans med andra i grupp och ni håller på i ca 5-6 timmar. Upplevelsen kan bokas under vår och sommar.

Bra saker att ta med: Kikare, stövlar, vattenflaska och kläder som klarar olika typer av väder. Glöm inte kameran så ni kan föreviga denna spännande upplevelse.

Boka här

Information

Adress: Flera adresser

Pris: 500 kr

Vad vill du göra?

Datum