Åk hundspann i Åre med Alaskan Huskies

Upplev en av vinterns häftigaste naturupplevelser. Susa fram genom det vackra vinterlandskapet i en stor träsläde, dragen av pigga Alaskan Huskies-hundar. En romantisk upplevelse som ni kommer komma ihåg resten av livet.

Pris: 995 kr / person

Denna aktivitet köps som ett presentkort så efter köpet kan ni välja den tid som passar er bäst. Upplevelsen passar perfekt för det romantiska paret eller familjen som villa hitta på något speciellt och minnesvärt.

Hundspann Husky

Mer om upplevelsen

En minnesvärd och fartfylld naturupplevelse ni sent ska glömma. Susa fram i det vackra vinterlandskapet, njut av magiska vyer och de vackra hundarna som drar er framåt. Hundarna kommer ge er ett leende på läpparna både innan och efter upplevelsen. Du kommer själv få prova att köra spannet och under turen kommer ni stanna upp och ta en värmande fika. Glöm inte att ta med varma kläder och ordentliga vinterskor. Ett par skidglasögon kan även vara bra för att skydda ögonen mot vinden.

Upplevelsen passar alla åldrar och anordnas mellan december och maj med hänsyn till vädret och snöläge.

Mer om Alaskan Huskies

Denna typ av hund är specifikt framavlad för att vara en bra slädhund. Det är omtvistat vilka hundar som får kalla sig Alaskan Huskies. En del menar att alla draghundskorsningar kan kallas Alaskan Husky medan andra menar att man måste ha avlat fram hundarna under flera generationer för att få “titeln”. “2018 fanns det 880 registrerade Alaskan Husky-hunder i Sverige. Vill du lära dig mer om hundarna? Då kan du läsa HÄR

 

Boka här
Taggar:Alla hjärtans dagÅreFars dagGävleborgHöjdpunktHundspannJämtlandLjusdalMors dagRomantikSvegUpplevelse.comUpplevelsepresenterUtomhusaktiviteterVinterVintersport

Information

Adress: Se bokning

Pris: 500 kr

Vad vill du göra?

Datum