Mordgåta i mobilen

Om du gillar deckare och mordmysterier kommer du att älska våra spel. Aktivera dina små grå celler och lös en spännande mordgåta i Gamla stan i Stockholm. Bli mordutredare för en dag och bli en del av en spännande deckare, fast på riktigt. Med en interaktiv karta i mobilen tar du dig runt i Gamla stan, samlar ledtrådar och försöker knäcka fallet tillsammans med dina vänner, din familj eller dina arbetskamrater.

Observera att du behöver ha plats funktionen aktiverad för att kunna spela. Mordgåtan tar för de flesta mellan 1-2 timmar att lösa. Två av våra mysterier lämpar sig särskilt bra för familjer med mindre barn då de inte innehåller vare sig mord eller obehaglig information kring fallet i ledtrådarna. Istället handlar dessa familjeäventyr om att klura ut vem den skyldige är i olika fall som rör stölder, inte mord.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här

Information

Adress: Prästgatan 9

Pris: 200

Varaktighet: 1-2 timmar

Telefonnummer: 0705333119

Bokning: Ladda ner appen på App Store eller Google Play

Vägbeskrivning: Till Gamla Stans Deckarbokhandel som är värd för Whodunits mordmysterier hittar du lättast genom att ta dig till Stortorget och därifrån gå ner Ankargränd till Prästgatan. Du hittar oss på no 9. Du behöver dock inte komma förbi butiken för att spela. Det är bara att ladda ner appen och köra :)

Inga datum eller tider tillgängliga.

Vad vill du göra?

Datum