Presentkort på övernattning, middag & spa på Lundsbrunn

Unna dig och någon du tycker om en vistelse med övernattning, god middag, spa och frukostbuffé på Lundsbrunn Resort & Spa.

Njut av av ett spa som har allt ni kan önska. Bland annat finns här flera olika typer av bastus, varma bubbelpooler, en stor relaxpool och en avdelning inspirerad av de turkiska baden. Som om inte det vore nog finns även en upplevelsedusch samt en relaxavdelning där man kan slappna av och fylla på energidepåerna med frukt och juice.

Presentkort Lundsbrunn

Detta ingår:

– Övernattning

– Tvårätters middag

– Entré till spa

– Stor frukost

Pris: 3495 kr / 2 personer

Om upplevelsen

I hjärtat av Västergötland ligger Lundsbrunn Resort & Spa, en unik anläggning omgiven av naturen som erbjuder något för alla.

Redan på 1700-talet reste man hit för att dricka av vattnet från brunnskällan. Idag möts man av ett modernt spahotell där historien från den forna kurorten lever kvar.

Förutom entré till den härliga spaanläggningen ingår även en utsökt tvårättersmiddag i restaurangen. Här tillagas maten från grunden på lokala råvaror och med stor passion, något som känns i varje tugga.

Efter en mysig stund i restaurangen väntar en övernattning i lyxig atmosfär i ett dubbelrum på spahotellet.

Morgonen därpå serveras en generös frukostbuffé innan det är dags att checka ut och återvända till vardagen med batterierna laddade.

Publicera ditt event hos oss

Här kan du läsa om hur det kan medverka på Vad händer i Sverige.

Boka här
Presentkort på övernattning, middag & spa på Lundsbrunn

Information

Adress: Skara

Pris: 3495

Varaktighet: 1 dygn

Telefonnummer: 08-120 182 00

Bokning: Boka nu

Inga datum eller tider tillgängliga.

Vad vill du göra?

Datum