2 dagars naturvandring

Upplev en unik vandringstur i Sverige, runt Stockholmsområdet. En guide kommer att visa dig fantastiska platser som du inte vill missa när du är ute i naturen. Du kommer också att få lära dig hur du gör upp en eld och sova i ett tält intill en sjö.

Naturvandring Stockholm

Händer dag 1

Du kommer att avgå klockan 09:00 från kontoret i södra Stockholm och resa i cirka 1 timme till en skog inte långt från en den lilla orten Gnesta. Väl framme på plats och efter en kontroll av din ryggsäck kommer du att påbörja vandringen genom att följa en led i ungefär en timme, den här tiden kommer att vara perfekt för att se till att din utrustning är väl justerad.

Det är vid den här tidpunkten som det äkta äventyret tar fart med vandring i terrängen, vilket betyder att det inte kommer att finnas några vägar eller tecken på mänsklig aktivitet. Det här är en perfekt miljö om du verkligen vill komma ut i vildmarken, och sedan kommer du att få äta lunch vid middagstid i denna magiska omgivning. På kvällen sätter du läger intill en sjö där du kommer att vara är välkommen att ta ett bad. Du kommer att få bygga en eldstad och laga en god måltid över den, förberedd av din skickliga guide (med din hjälp).

Händer dag 2

Från klockan 07:00 kommer att sätta igång eld på eldstaden igen för att förbereda frukost. Packa sedan ihop ditt tält innan du tar en sista bild och bege dig därefter vidare. Njut av en vandring genom naturen till en annan del av den här stora skogen som kommer att bjuda på andra olika landskap. Senare på morgonen kommer du fram till den sista sjön på den här turen och därifrån följer en stig som tar dig tillbaka till bilen, men du kommer att hinna med en lunch över en sista eldstad. Sedan är det dags att bege sig tillbaka till civilisationen med en mängd härliga nya minnen.

Pris: 3000 kr

Ingår
Lunch x2
Frukost
Middag
Upphämtning och avlämning från centrala Stockholm
Guide
Fika med kaffe och kakor
Ryggsäckar

 

Boka här

Information

Adress: Mötesplats: Hammarbyhöjden

Pris: 3000 kr

Vad vill du göra?

Datum